Tunnista, sanoita ja ota käyttöön - Vahvuutesi 2020

 

Mitkä ovat vahvuutesi? Millaisia siirrettäviä taitoja sinulla on? Mitä tarkoittaa vahvuustyöskentely? 

 

Jos kaipaat uusia vahvuustyökaluja työkalupakkiisi, olet saapunut oikeaan paikkaan. "Tunnista, sanoita ja ota käyttöön - Vahvuutesi 2020"-opas lisämateriaaleineen on ollut käytössä yläkoululaisten, lukiolaisten, urheilijoiden, korkeakoulutettujen, työnhakijoiden ja alanvaihtajien kanssa ja palaute niistä on ollut kiitettävää. Materiaaleja on mahdollista soveltaa kohderyhmän mukaan, jotta niistä saisi parhaan hyödyn irti. Tehtäviin saa kytkettyä keskustelua, pohdintaa ja toiminnallisia harjoituksia yksilö-, pienryhmä- ja luokkamuotoiseen työskentelyyn.

 
 

Opas ja lisämateriaali

Opas ja lisämateriaali toimivat työkaluna sekä opinto- ja uraohjaajille, opettajille että nuorten parissa työskenteleville. Haaveena oppaan taustalla on, että vuonna 2020 mahdollisimman moni osaisi tunnistaa, sanoittaa ja ottaa käyttöön omia vahvuuksia entistä paremmin. Hanki opas ja lisämateriaali painamalla tästä tai kuvasta.


opas

Erinomaista palautetta saanut ja paljon kiinnostusta herättänyt "Tunnista, sanoita ja ota käyttöön - Vahvuutesi 2020"-opas sisältää 30 sivua tietoa, teoriaa ja tehtäviä liittyen vahvuuksiin ja niiden hyödyntämiseen elämässä, opinnoissa ja uralla. Opas on kattava ja käytännönläheinen paketti opinto-ohjaukseen, uravalmennukseen ja nuorten kanssa työskentelyyn. Opas sisältää 11 konkreettista harjoitusta ja tehtävää vahvuustyöskentelyyn. Hanki opas painamalla tästä tai kuvasta.


lisämateriaali

Laadukkaan ja helposti muokattavan materiaalin avulla pidät kiinnostavan oppitunnin tai työpajan aiheesta. Materiaali sisältää tietoa ja esimerkkejä vahvuuksista sekä niiden hyödyntämisestä. Sen avulla saat myös helposti perusteltua miksi juuri vahvuuksien parissa kannattaa työskennellä. Materiaali on tehty visuaalisesti kiinnostavaksi ja se sisältää 18 "slideä", videoita sekä selkeät ohjeet oppaan tehtäviin. Hanki lisämateriaali painamalla tästä tai kuvasta.