JÄSENEKSI OSUUSKUNTAAN

Oletko ohjausalan asiantuntija, jota kiinnostaa yrittäminen hyvässä tiimissä? Hienoa, tule kehittämään ohjausalaa kanssamme!

Voit hakea Ohjausosuuskunta Otteen jäseneksi, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja ohjausalan työkokemus (esim. ammatinvalinnanohjaus, uraohjaus, koulutustehtävät, työelämäasiantuntijuus, työnhakuvalmennus, työnohjaus) tai ohjausalan koulutus.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot:

  1. itsestäsi ja elämäntilanteestasi

  2. miksi haluat hakea mukaan osuuskuntaan

  3. koulutuksestasi

  4. ohjausalan työkokemuksestasi

  5. kokemuksestasi yritys- ja yhdistystoiminnasta, mitä tiedät osuuskuntatoiminnasta

  6. oletko kiinnostunut vastuutehtävissä toimimisesta osuuskunnan hallituksessa

Hakemuksesi voi olla kirjallinen tai esimerkiksi videomuodossa. Liitä hakemukseesi liiketoimintasuunnitelma, jossa kerrot muun muassa, millaista toimintaa aiot osuuskunnan kautta harjoittaa ja keitä asiakkaasi ovat.

Lähetä hakemuksesi osuuskunnan henkilöstövastaava Minna Miikille: minna.miikki (at) ohjausote.com

Kaikki hakemukset käsitellään osuuskunnan hallituksen kokouksessa. Hakemusten perusteella potentiaaliset hakijat kutsutaan esittäytymään etäneuvotteluyhteyden välityksellä kokoukseen.

Osuuskuntaan hyväksytyt jäsenet maksavat osuusmaksun
150 € sekä liittymismaksun 150 €. Osuuskunnan kautta kulkevista laskutuksista pidätetään 7 % palkanlaskennasta aiheutuneiden ja kiinteiden kulujen kattamiseen.

Liittymismaksulla katetaan uuden jäsenen osuuskunnalle aiheuttamia kiinteitä kuluja. Osuusmaksun jäsen saa takaisin, mikäli hän myöhemmin eroaa osuuskunnasta. Huomaathan kuitenkin, että osuuskunnan sääntöjen mukaisesti eroaminen on mahdollista aikaisintaan vuoden kuluttua jäseneksi liittymisestä.

Osuuskunnan prosenttiosuus laskutuksista sekä uusien jäsenten liittymismaksu päätetään vuosittain osuuskunnan vuosikokouksessa. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki osuuskunnan jäsenet.